Не знаем как не ги е хванало срам преди да

...
 Не знаем как не ги е хванало срам преди да
Коментари Харесай

Страница на Борис Бонев скача и на кметове на ДБ

 „ Не знаем по какъв начин не ги е хванало позор преди да тръгнат да разгласяват във Фейсбук. Благодарим ви Столична община- регион " Триадица " за отличните грижи, само че знайте, че и без тези мъчителни опити си знаем, че #ТукнееАмстердам ”. Това гласи статус на групата, ориентиран против кмета от „ Демократична България ” Димитър Божилов.



Публична загадка е, че “Тук не е Амстердам ” се поддържа от Борис Бонев и неговите доближени. Припомняме, че преди месец Бонев от „ Спаси София “ прикани за обединяване с „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ за  общо явяване на идните кметски избори в София през есента на 2023 година, само че това очевидно не пречи на общинският консултант да намира недостатъци в работата на кметовете на Демократична България.

Под поста се разиграва и разговор, в който хората на Бонев заключват, че кметът на „ Триадица ” от Демократична България има проблем със зрението:

„ Здравейте! Виждам, че не одобрявате отвоюването на градски пространства от нерегламентирано паркиране. Каня публично лицата, администриращи тази страница и този пост на терен да обсъдим техните визии за работа. Оставам разполагаем и чакам Вашия отговор ”, написа на собствен ред кметът Божилов.

Димитър Божилов , щом не виждате, явно имате проблеми със зрението ”, гласи отговорът на групата, подържана от хората на Борис Бонев.

 

 

 

 

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР